Trouwen

Zoekt u een mooie, historische trouwlocatie in de gemeente Bronckhorst? Denkt u dan eens aan de kapel van Bronkhorst. Want wat is er romantischer dan trouwen in een kerkje in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland?

Sfeervolle trouwlocatie

De kapel van Bronkhorst is een van de aangewezen trouwlocaties in de gemeente Bronckhorst. En dat is niet voor niets. De trouwkapel in Bronkhorst is knus en sfeervol. Het kerkje roept een bepaalde sfeer op van vroeger die veel mensen aanspreekt. In de kapel kunt u trouwen voor de burgerlijke stand en voor de kerk. De trouwzaal biedt ruimte aan zo’n 100 mensen. Wilt u de bruiloftsmars laten spelen? Het kerkje wordt nog steeds één keer per maand gebruikt voor een kerkdienst op de zondagmorgen. In de trouwkapel staat dus een orgeltje: een 18e-eeuws kabinetorgel.

Ervaren vrijwilligers

Het beheer van het de kapel van Bronkhorst is in handen van vrijwilligers. Jaarlijks zijn er zo’n 40 huwelijken in het kerkje, soms meerdere op een dag. De vrijwilligers hebben dus ruime ervaring en zullen uw huwelijkssluiting in goede banen leiden.

Trouwen in Bronkhorst

Het pittoreske stadje Bronkhorst is een prachtige plaats om te trouwen. Het stadje is zeer geschikt voor het maken van uw bruidsrapportage. U kunt mooie trouwfoto’s maken rondom het kerkje, bij het Hooge Huys of tegen de kasteelheuvel aan. Voor uw receptie, High Tea, bruiloftsdiner of feestavond kunt u terecht bij een van de horecagelegenheden in de omgeving. Direct tegenover de trouwkapel vindt u bijvoorbeeld Hotel Herberg de Gouden leeuw of Restaurant Het Wapen van Bronkhorst.

Kapel van Bronkhorst huren ?

Gaat u binnenkort trouwen en heeft u interesse in de kapel van Bronkhorst? Neemt u dan contact op met Jaap Berenbak, de beheerder van de trouwkapel (telefoon 0610477169). Bij de gemeente Bronckhorst kunt u terecht voor het regelen van een ambtenaar van de burgerlijke stand (0575-750250).