Exposities

Ook in 2024 gaat het Expositieseizoen in de Kapel van Bronkhorst weer van start. Een keur van ruim 30 kunstenaars zullen in de Kapel hun bestaande en ook nieuwe werken aan de bezoekers tonen.  In principe gaat de Kapel weer open  op 22 maart  met een expositie van de kunstgroep van Rob Kwist.

 U kunt de galerie bezoeken van  22 maart tot en met 1 november 2024. De exposities in de kapel van Bronkhorst zijn dagelijks te bezichtigen van 11.00 – 17.30 uur.

Kunstenaars uit de omgeving

De expositieruimte in de kapel van Bronkhorst is speciaal bestemd voor kunstenaars uit de regio. Elke week is er weer een andere tentoonstelling. De schilders en keramisten zijn zelf de hele dag in de kapel aanwezig. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en over hun werk vertellen. Ook vist u zo nooit achter het net als u een kunstwerk wilt kopen.

In het kort

  • Kapel van Bronkhorst van maart tot november open voor publiek.
  • Expositieruimte dagelijks geopend van 11.00-17.30.
  • Elke week weer een andere tentoonstelling.

Zelf exposeren in de kapel van Bronkhorst?

Komt u uit de omgeving van Bronkhorst en wilt u zelf een expositie inrichten in de kapel? Neem dan contact op met de beheerder. Houd wel rekening met een lange wachtlijst. Vrijwel elk jaar kan er een nieuwe exposant in het programma geschoven worden, maar de kapel in Bronkhorst is een geliefde galerie. Er zijn maar weinig kunstenaars die eruit willen of een jaartje overslaan.

Reacties zijn gesloten.