Exposities

Ook in 2022 gaat het Expositieseizoen in de Kapel van Bronkhorst weer van start. Een keur van ruim 30 kunstenaars zullen in de Kapel hun bestaande en ook nieuwe werken aan de bezoekers tonen. Natuurlijk is de Kapel coronabestendig   ingericht en worden de bezoekers en gasten vriendelijk gewezen op de noodzakelijke maatregelen. In principe gaat de Kapel weer open in april 2022.

 U kunt de galerie bezoeken van mei tot en met de herfstvakantie in oktober. De exposities in de kapel van Bronkhorst zijn dagelijks te bezichtigen van 11.00 – 17.30 uur.

Kunstenaars uit de omgeving

De expositieruimte in de kapel van Bronkhorst is speciaal bestemd voor kunstenaars uit de regio. Elke week is er weer een andere tentoonstelling. De schilders en keramisten zijn zelf de hele dag in de kapel aanwezig. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en over hun werk vertellen. Ook vist u zo nooit achter het net als u een kunstwerk wilt kopen.

In het kort

  • Kapel van Bronkhorst van mei-oktober open voor publiek.
  • Expositieruimte dagelijks geopend van 11.00-17.30.
  • Elke week weer een andere tentoonstelling.

Zelf exposeren in de kapel van Bronkhorst?

Komt u uit de omgeving van Bronkhorst en wilt u zelf een expositie inrichten in de kapel? Neem dan contact op met de beheerder. Houd wel rekening met een lange wachtlijst. Vrijwel elk jaar kan er een nieuwe exposant in het programma geschoven worden, maar de kapel in Bronkhorst is een geliefde galerie. Er zijn maar weinig kunstenaars die eruit willen of een jaartje overslaan.

Reacties zijn gesloten.